Alıntı: Samet_87´isimli üyeden Alıntı
ya bu nasıl iş. geçmiş senelerdeki fener maçlarını kazandığımız zaman takım yarıştan kopmuştu. bu sene böyle mi. yazıyı yazan da konuyu açan da saçmalamış... | bak adamım önce gördüğüm bir haberi paylaşmak istedim..ayrıca böyle güzel haberler duyunca aslanım koçum falan alehinize haber duyunca ezik medya falan..şimdi bırakın bunları..kötü olanı herkez eleştirir..okey bende ezik medya yanlı medya diyorum ama bu fanatikliğimizden kaynaklanan bişey..kötü olan hiçbişeyi kendimize ve takımımıza yediremiyoruz...Haşmed Bedii Kürüm'ün dediğine göre yönetim kendini kurtarmak için LUCESCU haberlerini çıkarıyormuş medyada...ee yani ezik dediğimiz medya bizimi işimize geleni yapıyor..burda da millet kendini kasıyor sosyal mesaj vemrek için..yok medyanın gazına gelmeyin falan filan...herneyse ezik maçlarına gelince..herzaman kötü gidişatımıza ezikler koşmuştur...bir ezik galibiyeti ile herşeyi unutuyoruz...galibiyeti geçtim 0-0 beraberlik sonrası millet burda herşeyi unuttu gitti...o yüzden bir yere bağımlı olma..bence geniş düşün sen...ayrıca bu sene yarıştan kopmadıysak bizimle birlikte rakiplerimizin de kötü bir gidişat içinde olmasıdır...ben millete aldırmam kendi işime bakarım...
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (27-11-2006 Saat 19:14 ) değiştirilmiştir..
|