Arkadaslar, bence o zavalli adam dün aksam elinden geldigince dogrulari söyledi.
Benim anlamadigim birsey var. Fenerin ceza filan alacagini zaten sanmiyorum ya;
Bu adamin kendi canina gercekten kasti mi var?????
Düsünebiliyormusunuz, dün gece en son Ali Sen baglaniyor ve Fenerbahce seyircisine panik yapmayin hersey kontrol altindadir, oradaki sipiker arkadaslar iyidir, bu adam sahtekardir diye resmen hedef gösteriyor. Simdi bu itirafci birakin Istanbulu (orada zaten yasatmazlar da) Türkiyede hayattta kalabilirse ne gibi zorluklarla bogusacak. Hadi onu da gectim. Dün yayin sonunda herkes evine dagilacak gidicek bu adamin hali nice olacak. Herhalde artik Start Tv de sabahlamistir diye düsünüyorum.
Bir cift lafim da o Ziya Kaptana: Tamam Aziz Yildirimi her Fenerbahceli kolluyor, en azindan Baskanlari oldugundan. Simdi Allahi var, Aziz Yildirim da Fenerbahce icin Babasini bile taniyan birisi. Ziya Kaptan nasil olurda olaylari bu denli saptmaya calisir. hersey ap acik.
Ben Yurt disinda yasiyorum. Burda sike ortaya cikti ve gereken cezalar her ne pahasina olursa olsun cekildi.
Ne yazik ki bizim güzel tertemiz vatanimizda bunlarin böyle olacagina inanmiyorum. Her kez gene kol kola el ele....
Haaa, zaten birde sayin Basbakanimiz Fenerliyse ve Aziz Yildirimin dostu ise Hiiiccc birseycikler olmaz.
Saygilar |