Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2006, 13:46   #92
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İşte telefon görüşmeleri... 28 Kasım 2006




Cihan Oskay- Oktay Derelioğlu

C.O- Demin Murat’la neyi konuştuk biliyor musun? Öldük gülmekten.

O.D- Neyi?

C.O- Onunla bir prenses otel maceramız olmuştu biliyorsun.

O.D- Kiminle?

C.O- Murat’la yahu.

O.D- Heee biliyorum biliyorum.

C.O- Demin onu beraber konuştuk. İşte dedim ya otelin arkalarına tırman, 250 bin dolar dedim. Bir farklı yenilemedi bunlar. Ölüyor gülmekten.

O.D- Ya ya...

C.O- Hatırlıyorsun dimi?

O.D- Vallahi billahi abi ya ne biçim işti ya.


Cihan Oskay- Tamer Çebi

C.O- Babaya da hep mahcubum biliyorsun onu.

T.Ç- Yok olsun.

C.O- Olur mu ya ne kadar yorduk. O zaman adam bence bana sorarsan Fenerbahçe’yi şampiyon yaptı.

T.Ç- Ben oradaydım abi yanımda oldu olaylar. O, o zaman çok üzüldü biliyosun. O Yücel’in yüzüne ben adamın yüzüne nasıl bakıcam dedi hatta Yücel’e...

C.O: Tabii onlar da bilemez ki, onlar da zanneder baba aldı bunlara vermiyor gibi biliyosun bu işler öyle. İkinci 150 bin doları demiş Cihan’la hallederiz. Tamam demiş. Baba da ona göre söz veriyor. Buraya geldi, yan çizdi, yok dedi, yeter dedi.

T.Ç- Tabii adamlar da daha dün ben Samsun’daydım. Yine gittim babayı Samsun’dan aldım buraya getirdim. Ya dedi uğrayamıyorum dedi, hani babasına filan. Şimdi onlar da şey zannediyolar. Parayı biz aldık onlara bir şey vermedik zannediyolardır. Demiş diyo ama insan yine düşünür biliyorsun.

C.O- Yok babanı tanıyorlar. 150 bin dolara şampiyonluk mu olur? Sen çıkarıp bunun üzerini vereceksin söz vermişsin.


Cihan Oskay- Mustafa Çebi

C.O- Tamer’e de onu dedim. Babayı yorduk. O zaman koskoca F.Bahçe’yi şampiyon yaptı. Bir de üzüldü, çok üzüldü. Yani 4 senedir onu düşünüyorum.

M.Ç- Bu adam böyle bir adamdır. Sevimsiz, kim ne derse desin. Evet, Fenerbahçe için iyi şeyler yaptı. Ama insancıl yönü çok zayıf. Yani insanlara değer, kıymet vermeyen bir yapıya sahip.

C.O- Başka hiçbir şey söylemeyeceğim. Yani sen olmasan bu takım burada biraz zor şampiyon olurdu. Senin kıymetini bilmedikten sonra Tamer’e de şunu söyledim. Yani acaba dedim 150 bin dolar bende de mi de vermedim. Sakın böyle bir şey olmasın Mustafa Amca.

M.Ç: Yani. Sen bu olayı yaşayan kişi olarak olayı gayet iyi biliyorsun ama sağlık olsun.

C.O- Ben biliyorum sen ve Aziz Başkan biliyor. Tamer biliyor. Başka da bilen yok. Peki artık nasıl Yücel’in babasına da uğrayamıyorsun herhalde.
kaynak:hurriyet

Konu Adelaar tarafından (28-11-2006 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla