İtirafçı Cihan Oskay: Sinan Engin beni Aziz Yıldırım'a şikayet etti
Star Tv'de yayınlanan Tele Gol programında şike itiraflarında bulunan Cihan Oskay, Sinan Engin'le ilgili iddialarda bulundu.
Cihan Oskay, "2000-2001 sezonunda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında müthiş bir rekabet yaşanıyordu. O dönemde takımlar arasındaki gol averajına bakılıyordu. Ben Trabzonspor'un Galatasaray maçına asılması için devreye girdim. Trabzonspor'un futbolcusu Oktay derelioğlu ile temasa geçtim. Galatasaray-Trabzonspor maçı İstanbul'daydı. Ben de Aziz yıldırım'ın talimatıyla Trabzonspor'un The Marmara'daki kampına gittim. Orada Oktay'ın odasında önce Tamer ardından Trabzonsporlu futbolcularla anlaştım. Tekrar ediyorum bir farkla yenilseler bile parayı verecektim. Hepsiyle anlaştım. Ancak bir süre sonra Aziz Yıldırım aradı. benim kampa gidip gitmediğimi sordu. Aziz bay'in yakın arkadaşı sinan Engin de bu gelişmeleri biliyordu. Benim kampa gidip gitmediğimi Trabzonsporlu futbolculara sormuş, zannedersem Tamer'in 'Hayır' yanıtının ardından Sinan Engin, Aziz Yıldırım'ı arayıp bu işi halledemeyeceğimi söylemiş. Zannedersem ben görüşmeseydim o devreye girecekti. Tabii Aziz Yıldırım bana inandı. Bu görevi
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON |