Dün tüm Türkiye yine Fenerbahçe'nin yaptığı acizlikleri gördü.Acizlik diyorum çünkü bana göre şike,teşvik sadece acizliktir.Aziz Yıldırım da zaten o yıllarda "Ben futbolun sahada oynanmadığını gördüm" cümlesiyle tüm bu iddiaları doğrulamıştır bence istemeyerek de olsa.Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yaptığı şikeleri hepimiz biliyoruz.Dün bu tamamen ortaya çıktı.Oktay,Tamer falan kıvırmaya çalıştı ama telefon kayıtları ortada.Aslında herşey ortada ama yine birşey olmaz.Bu Cihan Oskay da kim vurduya gider.Programın sonunda 86-87 sonunda 1-0 Malatya galibiyeti ile biten Malatyaspor-Beşiktaş maçında da G.Saray yönetiminin Malatyasporlu futbolculara teşvik primi yolladığı da ortaya çıktı bir kez daha.Malatyasporlu eski futbolcular para aldıklarını doğruladı.Yani sonuç olarak bu pisliklere bulaşmayan tek takımı BEŞİKTAŞ'I tuttuğum için bir kez daha onur duydum hem kendimle hem de takımımla. TEŞVİK , ŞİKE!!! İŞTE FENER İŞTE...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ |