Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2006, 17:30   #6
wardaw

wardaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
D.AMOKACHİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla ben en buyuk anti itganacıyım ve besiktasıma hıcbırsey vermedıgıne ınanıyorum.
AMA Tigananın karakterınden ve namuslu bır adam oldugundan işini ve beşiktaşı sevdiginden hic suphem yok.
Adam basiretsiz olabılır yada yapmak ıstedıklerı zaman alacak ve bızım bu zamana gostercek tahammulumuz olmayabılır bunlar ısın baska tarafları.
Ama serefsız toroglu iti lıgtv de cıkıpta benım teknık dırektorum hakkında ılerı gerı konusup adamı ıtham edemez. En dogrusunu yapmıs tıgana versın mahkemeye de aklı basına gelsın bu serefsızın.
Adam YUCE TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE bile laf soyleyecek haddi bulabılıyo kendınde ve seyrettınızmı bılmıyorum ama tiganayı resmen delgado transferınden komısyon almak yada aldırmakla itham etti.

Sevgili renkdaşlarım bu forumda tigana yuzunden cok tartıstık bende basta olmak uzere tiganayı elestırıp durduk ama hıcbırımız tigananın karakterıne sahsına bı hakaret yada ithamda bulunmadık.
Tigana yarın oburgun gidebilir ama suanda bızım hocamızdır ve gorevde bulundugu surece bu tip serefsizlerin hocamıza yaptıgı sahsi saldırılara karsı hepberaber tepki koymalı ve gereken cevabı vermeliyiz.

Toroglunun nasıl bir besıktas dusmanı oldunuda ayrıca burada anlatmaya gerek yok sanırım.

Her turlu futbol felsefesine karsı oldugum Tigananın boyle bi durumda bir beşiktaşlı olarak tamamen arkasındayım....
işte böyle kardeşim biz kendi içimizde eleştiririz beğenmeyiz ama beşiktaşımızın başında olan birisini (bu mağzemeci bile olsayada bekçi) başkasına laf söyletmememiz gerekir. katılıyorum sana
Sen hergün yenilsen,
Uğrunda herşeyden
öyle vazgeçmişken,
Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım
Senden
wardaw Ofline   Alıntı ile Cevapla