Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2006, 18:49   #1
bite me
 
bite me - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Cordoba sezon sonunda ayrılıyor

Beşiktaş'ın kalecisi Oscar Cordoba, Arjantin basınına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'tan sezon sonunda ayrılacağını belirtti. Arjantin'de yayınlanan Ole gazetesine açıklama yapan Cordoba, Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşme yenilemeyeceğini belirterek, Temmuz ayında Boca Juniors takımına transfer olacağını söyledi.

Beşiktaş'tan ayrılma kararının tek sorumlusunun ise siyah beyazlı kulübün yönetimi olduğunu ifade eden Oscar Cordoba, "Bana bir sene daha sözleşme yenilemek istediklerini söylediler, ancak sezon bitiyor ve bir gün bile masaya oturmadık. Bu gösteriyor ki, benimle devam etmek istemiyorlar. Bu durumda ben de kendi başımın çaresine bakmak zorunda kaldım" dedi. Boca yönetiminin kendisine Aralık ayında telefon açarak, durumunu sorduğunu da belirten Kolombiyalı kaleci Cordoba, kendilerine Temmuz ayı sonunda söz verdiğini, bu durumu da Beşiktaş'ın bildiğini iddia etti.

Türkiye'den sonra tekrar Arjantin futboluna adapte olmak için zorluklar yaşayacağını da vurgulayan tecrübeli kaleci, "Türkiye'de futbol Arjantin'den daha hızlı oynanıyor. Çünkü Türk futbolu, zekadan çok hıza önem veriyor" ifadelerini kullandı. 36 yaşına gelmesine rağmen kendisini halen genç hissettiğini belirten Cordoba, bunu Beşiktaş'ta yaptığı antrenmanlara borçlu olduğunu söyledi. Oscar Cordoba, Fransız hoca Tigana'ya da övgüler yağdırarak, "Bize öyle bir antrenman sistemi oluşturdu ki, insan sürekli kendisini dinç hissediyor" dedi
bite me Ofline