Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2006, 19:54   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu Kitap Baştan Aşağı Yalan

Click the image to open in full size.

Her cumartesi-pazar GÜNAYDIN'ın dördüncü sayfasını şenlendiren bizim 'Keyif Verici Maddeler' yani Hakan Köksal ile Utku Gürtunca'nın yeni kitabı Birharf Yayınları'ndan çıktı. Adı; 'Yalancının Maksimumu'...
Belki aynı gazetenin mensubu olduğumuz için gerçeği kendime saklayıp yalan olduğunu bile bile "Çocukların yazdığı kitapta pek çok doğru var" demem gerek ama bunu yapmayacağım. Bu kitap baştan aşağı yalan! 160 sayfa boyunca, her cümlenin içinde türlü yalan var!
Neresinden başlasam ki...
Karısına yakalanan kocaların ne yalanlar uydurduklarını anlatan cümlelerden mi, sevgilisinden ayrılmak isteyenlerin nasıl yalan söylediklerinden mi, yoksa tarihi kişilerin ağzından verilen sözlerin ne kadar yalan olduğundan mı?
Başlasam bitmez... O yüzden en iyisi, Hakan ile Utku'nun bu kitabı yazma nedenini açıklayan cümlelere bakalım: "Biz hayatımız boyunca hiç yalan söylemedik, hep yazdık. Baktık o kadar çok yalan yazmışız ki, kitap yapalım dedik. Her şey salt çoğunluk için. Bizde yalan yok! Ama istesek yalanın kitabını yazarız, ayrıııı..."

Click the image to open in full size.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla