Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2006, 23:14   #75
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Manchester United,Ajax,Barcelona... çıkardığı genç oyuncularla ünlü ve şu anki başarısını bu gençlere bağlıyken şunu demen çok düşündürücü.Sen yanlış takımı tutuyorsun.Seni Fenerbahçe'nin yaptığı flaş transferler mutlu eder ancak.Beğen beğenme.Beşiktaş tarihi boyunca yakaladığı tüm başarıları çıkardığı gençlerle yakalamıştır ve bu da bizim diğer kulüplerden en büyük farkımızdır.Bu fark ile de gurur duyuyorum.
sen ne saçmalıyorsun ya sen kimsin bana yanlış takımı tutuyorsun diyorsun...haddini bil bence haddini bildirmim..bu birincisiydi..diğer olan şey manu yada barca beni bağlamaz karşında bir real var her sene transfer şampiyonudur ve aldığı başarılar da ortadadır..barca neden bu sezon bukadar başarılı ?? ronaldinho yu altyapıdan mı yetiştirdi yada etoo yu yada deco yu ?? saçma sapan konuşma sizn gibi zihniyetler yüzünden anadolu klüplerinden farkımız kalmadı...sen iyi oyuncu alacaksın...altyapıdan oyuncu mu yetiştirmek istiyorsun yine yap ama tutup da hepsini böyle çömezlerden kurma o yüzden saçmalıktan öteye gidemedin...