Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-11-2006, 23:46   #14
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu, Delgado'nun transferi ile ilgili basından çıkan haberler üzerine yaptığı açıklamada, transferlerin teknik kadronun belirlediği isimler arasından yönetim tarafından gerçekleştirildiğini belirtildi..

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Delgado'nun transferi ile ilgili spor kamuoyunun yanlış bilgilendirildiği belirtilerek, "Türkiye'de tüm bonservis bedelinin sponsor firma tarafından karşılanması şeklinde, futbolcu sponsorluğu konusunda bir ilki yapan kulübümüz ve Cola Turka'nın birlikte ortaya getirdiği bu transferle ilgili kamuoyunda çeşitli istihfamlara yol açacak ithamlarda bulunulması son derece çirkin ve yanlıştır. Bu tür asılsız ithamlarla futbolumuzun ve sponsorluk müessesesinin önü kapatılarak, Türk futboluna darbe vurulmaktadır. Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde transferler, teknik kadronun belirlediği isimler arasından yönetimimizce gerçekleştirilmektedir" denildi.

Açıklamada, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün internet sayfasında, kulüp başkanı dahil yöneticilerin, teknik kadronun ve kulüp personelinin kişisel olarak açtığı dava konularının yayınlanmadığı da kaydedilerek, "Ancak dava sonucunun kulübü ilgilendirmesi durumunda gerekirse açıklamalara internet sitemizde yer verilmektedir" ifadesi kullanıldı.

ajanspor
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla