29-11-2006, 01:20
|
#15 |
| Guest | Alıntı: eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
bir değil iki değil derken bunun bi sayısı mı var? veya bundan sonra olmicagının garantisi mi var? varsayımlarla konuscaksak bende derim ki sinan, gökhanı itmeseydi,dengesiz düşmicekti ve onunda omuzu çıkmıcaktı o zaman derim...yaptıkları spor futbol. bunda omuz çıkmada olacaktır, kafa yarılması da olacaktır,ayak kırılması da olacaktır. hatta oluyor da. söylemeye çalıştıgım sen öle sölüyorsun durumu değil elbette.sonuçta olacagın önüne geçilemicegine göre, olmus bişeyin arkasında da başka şeyler aramak pek dogru gelmiyor bana... | arkadaşım bak elbette futbol oynuyorlar ve omuz çıkmaları olur elbet..bunun sebebi illahide yanlış antreman falan demek de yanlış..ama böyle bişey var ve canımız yanıyor bizim de o futbolcular gibi ve bu 3 oyuncumuzun başına gelince insan düşünüyor...herşeyi veren ALLAH'tır elbet...ama işte şanssızlık ALLAH'ın takdiri demek sence çok doğru mu ?? evet ALLAH'ın takdiridir ama nedenleri de araştırılmalı kim bilir belki arkadaşlar haklı çıkacak cidden de antremanlarında bir problem var...yani bu sizi neden bukadar rahatsız ediyor anlamadım ???...ben direk tiganaya yüklenmiyorum olabilecek varsayımlardan konuşuyorum..nasıl şanssızlık diyebiliyorsak antremanlarında bir problem var da diyebiliriz aksi ispatlanmadıkça...anlatabildim sanırım... |
|
| |