Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Ibrahim Akin'i koruyan birileri var mi hala? 5 mac ustuste oynayinca cosacakti, 5 mac oldu ve sonuc? Fener macinda egoistce Nobre bombosken 2 sefer kendi harcadi ve 2 puan kaybettik, Bursa macinda amatorce bir kirmizi kart, Brugge macinda 4'e 1 iken tek basina vurmasi ve 1 dk sonra gol yiyip duruma zora sokmamiz ve cok amatorce bir sekilde adeta bilerek yapilmis gibi gorulen sacma sapan bir kirmizi kart. En azindan 2 mac ceza alinda ve 2 mac icin ondan kurtulmus olacagiz... | İbrahim Akın'ı gördüğü kartı çok eleştiriyorum...ne zaman akıllanacak bu diye kendimi yiyorum...ama şunu kabuletmek lazım İbo gerçekten çok iy ibir oyuncu..bu gün gördüğü karta kadar rico ile maçın yıldızıydı...sen bence senin inadına dediğin Runjene eleştiri yap..amatör kaleci yapmaz o hatayı kardeşim...ya bide BJK taraftarı bunu kucaklıyor desteğini veriyor hala ama adam iki maç iyi diyoruz 3. de ortalığa tabiri caizse kaka yapıp bırakıyor...yani ben bu adama inadına falan demem sabır da edemem kardeşim...böyle golü kalede Volkan Ünlü olsa yese neyse derim..ama senin yaşın kaç başın kaç tecrübelisin de böyle bir golü nasıl yiyorsun.....hemde böylesi bir maçta...
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (29-11-2006 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir..
|