30-11-2006, 01:56
|
#35 |
| Guest | Alıntı: sonatcan´isimli üyeden Alıntı
Benim icin Türk milli takimin basarisi besiktasimin basarisindan önce gelir.. Bu nedenle Ne emre GS ye gelsin ne de Nihat Besiktasimiza gelsin.. Besiktas benim canimdan bir parca.. ama milli duygularim Canim dan da degerli.. En büyük kuluplere daha cok futbolcu gönderelim ki deneyim kazansinlar.. Ki Milli takim hak ettigi yere gelsin ve o noktada kalici olabilsin.. Ligin kalitesi öyle 2 - 3 takimin kaliteli oyuncu bulundurmasi ile olmuyor.. Ligimizin kalitesinin nasil artacagi ayri bir tartisma konusu, bunun icin uygun bir topic acilirsa -varsa ben bilmiyorum linkini verin- orada tartisiriz fikir olarak..
Hangi ülkede cumhuriyetin icinde cumhuriyetcik oldugunu iddia eden futbol takimi var.. | elbetteki milli takımın başarısı daha önemlidir...ve hepimizin milli duyguları daha büyüktür..ben bunu demiyorum...zaten türkiye ligi gelişirse emin ol bu milli takımada yansıyacaktır...sonuçta alt yapıdan gelen oyuncular bunları örnek alacaklar ve onlar gibi olmak isticekler bunlar biribirleri ile çok yakından ilişkili..sonuçta senin de ne demek istediğini anlıyorum elbet... |
|
| |