Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 09:42   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avukatıma danışacağım! - Kazım KANAT

Mösyö Kürdan'ın iki transferini, futbol mantığı ile eleştirdim. Zaten bunun dışında bir şey söylersem avukatı hazır. Beni mahkemeye verir. Benim de avukatım var. Öyleyse özgürlükler ülkesi Fransa'nın çocuğu, şu iki soruma cevap ver. Eğer; ülkenin biz Türkler'e yaptığı gibi yalancının şahidi olursan o zaman benim avukatım devreye girer;

1-Beşiktaş'a iyi bir golcü ile gol yemeyen bir kaleci al dedik. Sen gol atamayan Nobre ile kolay gol yiyen Runje'yi aldın.

2- Nobre'yi aldığın gün söyledik, sen sistemlerin antrenörüsün. Nobre ise senin sisteminde gol atamaz. Runje ise maç kurtaran kaleci değil. Mösyö Kürdan'ın taktik yanlışlığından karşılaşma bir anda Sivas maçı gibi oldu. Çizgi savunması yapan Beşiktaş, rakibin her kontratağın da oyundan düştü. Daha kötüsü şu; Runje yine boşa çıktı. Fren yaptı ama araba gibi patinaj çekti. Balaban'ı düşürüp penaltı yaptı. Golü de yedi! (Baki iki adım geride kalsa kırmızı kart görecekti bu bir. Gol taraftarın 'Allah belamızı versin' şarkısını söylerken oldu bu da iki. Dikkat!...) Büyük oyuncular cevaplarını saha da verir. 30'da Mösyö Kürdan'ın, yönetim baskısıyla sahaya sürdüğü Rico Paşa ile İbrahim Akın sahneye çıktı. Rico Paşa'nın harika pasını Nobre ikinci kez kaçırdı. Ama orada İbrahim Akın vardı, golünü attı. (Rico Paşa bu pozisyonda çekildi bir gol ikramı yaptı. Dikkat!..). İkinci yarıda Tigana beklenilmeyen bir risk aldı:

1- Orta saha da en çok top kapan Kleberson ile sağ koridorda iyi oynayan Tandoğan'ı çıkardı. Girenler doğru isimdi ama çıkanlar yanlıştı.

2- Sistem değişti. Tek santrfordan neredeyse 3'e döndü. Oysa Nobre'nin çıkması gerekirdi. (Nobre-Mustafa Doğan değişimi doğruydu)

3-
Yılmaz'ın penaltısını Rico Paşa gol yaptı. (Bu konuyu da avukatıma soracağım. Paşa bugüne kadar niye yedekti?) Bu maçın verdiği ders şu. Maçı Mösyö Kürdan değil, yedek kulübesine mahkum ettiği Rico Paşa ve İbrahim Akın kurtardı. Elbette ki maçla beraber Mösyö Jean'ı! Macar hakem, İbrahim Akın'ın sarı kartlarında ve bütün faullerde yorum hatası yaptı. Avukatıma söyleyeceğim onu da İnsan Hakları Mahkemesine versin.

MESAJ:
Beşiktaş taraftarı, omuzlarda, "Haç motifi" olan bu formayı sevmiyor ve istemiyor. Papa ülkemize geldi diye mi bu forma giyildi? Hayret!
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla