Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 13:06   #348
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Markus Münch´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bi tane pozisyona takmışsın kötü diyosun. bir pozisyonda vurmuş olabilir takım bindirmeleri sol kanattan yapmadı mı, o sol kanat ibrahim akın oynamaya başladıktan sonra işlerlik kazanmadı mı? somut birşey istiyorsan illa golü ibrahim akın atmadı mı? ben görüşlerimi bu topicte ve ibrahim akın topicinde söyledim tekrar aynı şeyleri anlatmama gerek yok. çok amatörce üst üste iki kez kırmızı kart görmüş olabilir. para cezası verilir ve büyük ihtimalle de akıllanır. ha akıllanmazsa bu acımasız eleştirilerinizi o zaman yaparsınız. Beşiktaşın oyuncusu olamaz diyosun kim olacak Beşiktaşın oyuncusu, ibrahim akın değil de mehmet sedef mi oynasın. belki haklısın kırmızı kart görmez ama bu taraftar kahrolmaya devam eder.

Evet bursa maçından sonra bi tane olumlu mesajın olmuş ibrahim akın hakkında. ben bu foruma girmeye başladığımdan beri de başka görmedim zaten. Önyargılısın ve bunu çoğu kez de mesajlarına yansıttın.
ibrahim akını boşa savunma burdakiler anlamaz....
takmışlar adama bencil diye nobre dün neleri kaçırdı kleberson sahada hiç yok runje bilğimiz runje ama konu ibraahim akın.ibo hatalı hatta büyük aptallıklar yaptı 2 maç 4 sarı kart hepsi de saçma sapan ama ibo mükemmel topçu.bursa maçı ve c.burugge maçlarına bakın topu ne kadar iyi kullanıyo topu oyuna nasıl sokuyo topun sıkıştığı yerde oyunu nasıl açıyo gol pozisyonuna nasıl giriyo.adam her maç mutlaka pozisyona giriyo kimse helal olsun çok ofansif her pozisyonda var defansa da geliyo demiyo 1-2 tane şut atıyo niye pas vermedi diyo.adam kaç maç oynadı 3-4 tane biraz bekleyin kendini bulsun daha iyi olucak. ibrahim a.-rico-gökhan z. bu takımda ilk forma alacak 3 adam.