Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 14:26   #133
guelinho
Guest

guelinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bende ayni fikirlere katiliyorum... Devre arasinda bir yabanci stoper ve bi önlibero sart bu takima, tabi Klebersonun ayrilmasini varsayarak. Kaleciyi devre arasi göndermek biraz zor gibi, bence Runje ile sezon sonuna kadar devam edecek yönetim... Sezon sonu alinacak favorim Martinez, ne Volkan ne bir baska yerli kaleci isimize yaramaz diye düsünüyorum...

Bu arada stoper olarak iyi bi alternatif buldum.... Inter de oynayan ve Arjantin Milli Takimi ile dünya kupasinda görev yapmis Burdisso takimindan ayrilacagi aciklanmis.... ilk basta kiralik olarak verlicekmis, isteyen kulü ispanyada son siradaki san sebastian... bence bu oyuncuya talip olsak bize gelme ihtimali olabilir, hem uefa`da oynuyoruz hem kadro da ayni dil konusan bir cok oyuncumuz var yabancilik cekmez mesela...

en zor bulunacak olan oyuncu ise önlibero, en azindan bizim aradigimiz tarzda... parcalayici,kosan,ikili mücadeleden kacmayan biri olmasi gerek...bu özellikte oyuncu bulmak hem zor hem pahali olur.. mavzba adi geciyordu bi ara, bence cok isabetli bi transfer olur adamin bir cok macini izledim...

devre arasinda degil sezon sonu ise düsünülecek bir diger transfer forvet olmalidir... bize bu sisteme ve delgado-ricardinho ikilisine yarayacak baska bi tarz oyuncu lazim... ara paslara kosabilen sprinter bi forvet... sinan engin bi ara ve goool'da pascal feindouno ile görüsmeler yapilmis dedi... bence cuk diye oturur bu takima..

bu arada bütün takimi degistirmisim hic haberim yok