Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı
muahahahahaha ....zuhahahahahahaha demek olaylara günlük bakmayalım mı ???? bunu sen mi bana diyorsun ??? runje konusunda evet günlük bakmıyorum...bursa ve ezik maçında çok süper değildi birkere runje vasatın üstüydü...süperligde onun gibi kaleci çok var...ama onun gibi hatalı goller yiyen ne kadar var bilmiyorum....günlük bakmayalım açalım BJK ye glediği günden itibaren bakalım...runje hangi maçta iy iişler yaptı söyle ?? bide hangi maçta böyle salakca kalede durdu onu da söyle ??? yavşa yavşa toprlanıyor hıı....valla gördüm be brugge maçında evet çok güzel toparlandı eskisine döndü...adam iki maç vasatın üstü normal bir kaleciydi..dikkat et normal bir kaleci özel bir kaleci demedim...üçüncü maçta tabiri caizse ortalığa kaka yaptı...ayrıca alternatifini yazdığını biliyorum sence ben neden bu kadroyla çıkacka tabiki dedim..çünkü o kadro ile çıkması doğru olur diğeri aptalca olur ve genelde tigana bu yönde kadro çıkarıyor demek istedim anladın mı ???? |
Ya of tamam sen ne düşünürsen düşün sana laf anlatamayacağım şimdi.Bu arada zuhahahaaaaa muahahahahaha diye sürekli yapma çok aptal oluyor.