Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 17:33   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ucuz Atlattı..(Rıza Çalımbay)

O pozisyonları başka bir takım yakalasa istenmeyen bir sonuç ortaya çıkabilirdi... Leverkusen'i yenebilir ama oyuncuların kapasitesinin üzerine çıkması gerekiyor.


Beşiktaş için bu son karşılaşmaydı ve bu maçı iyi değerlendirmesi gerekiyordu. Club Brugge beklediğimden daha zayıf çıktı. Beşiktaş'ın bu karşılaşmayı çok daha rahat kazanması gerekiyordu. Birçok pozisyon yakaladı ancak kalesinde de önemli pozisyonlar verdi. Beşiktaş'ın karşısında başka bir takım olsaydı istenmeyen bir sonuç ortaya çıkabilirdi. Futbolcular gayretliydi ama rakip zayıf olmasına karşın ısıran bir futbol ortaya koyamadılar. Bu biraz da son dönemde istenilen sonuçların alınamamasından kaynaklandı.

Akın'a yakışmadı
Beşiktaş'ta en çok Ricardinho'yu Click the image to open in full size.beğendim. Geldiği günden bu yana en iyi futbolunu oynadı. Nobre gol kaçırmasına karşılık sahanın en iyileri arasındaydı, istekliydi. Yanında Bobo veya başka bir forvet daha olsaydı çok daha verimli olabilirdi. Çok yalnız kaldı. Buna rağmen mücadeleden vazgeçmedi ve oyundan hiç kopmadı. Beşiktaş'ın önünde çok kritik bir Leverkusen maçı var. İbrahim Akın gibi futbolcuya yaptığı hareket yakışmadı. Son iki maçtır da çok iyi oynuyordu. Kart görmesini yadırgadım.

Runje normal
Runje ne iyi Click the image to open in full size.bir kaleci, ne de kötü kaleci. Normal bir kaleci. Zaman zaman hatalar yapıyor. Nitekim bu karşılaşmada da yaptı ancak bu biraz da geçmişteki hatalarının etkisinde kalmasından kaynaklandı. Maçlara rahat çıkamıyor. Bu konuda taraftarı kutlamak lazım. Kötü maçlar çıkarmasına karşılık Runje'ye sahip çıkıp, destek veriyorlar. Üst üste birkaç iyi maç çıkarırsa, kendine güveni gelecek ve çok daha iyi maçlar çıkartacak. Bunun için de taraftarların Runje'ye destek vermeye devam etmesi gerekiyor.

Evinde olacak Click the image to open in full size.
Brugge, Beşiktaş'a rakip olacak bir takım değildi. Bu maç gelecek maçlar için ölçü kabul edilmemeli. Leverkusen ile final maçı oynayacaklar ve Alman ekibi karşısında, bu maçta sergiledikleri futbolun üzerine çıkmaları gerekiyor. Beşiktaş iyi bir takım ve aldığı galibiyetle bunu gösterdi. Leverkusen'i yenmemesi için de bir neden yok. Ayrıca Almanya'da evinde gibi oynayacak. Bu Beşiktaş için büyük bir şans. Oyuncular kapasitelerinin üzerine çıkabilirse Beşiktaş, Leverkusen'i de yenip bir üst tura çıkar.
Rıza Çalımbay
kaynak : pasFOTOMAÇ - Ucuz atlattı
  Alıntı ile Cevapla