Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 18:15   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sanlı Sarıalioğlu "Ricardinho İşi Bitirdi"

Mutlak galip gelmen gereken bir maçta şanssız bir gol yiyip, sonra bunun altından kalkmak zor, çok zor bir iştir. Beşiktaş işte bunu başardı. Bravo... Yenilen gol, evlere şenlik. Kaleciler bu tür komik hatalar yaparlar. Tamam iyi, güzel de bu kadar üst üste gelir mi, bu kaçıncı? Benim için makbul kaleci yenmeyecek golü yemeyendir. Bu Runje, düşeş de geliyor hepyek de. Hiç orta şekerli değil. Golü hatalı yedi ancak ikinci yarıda da son derece kritik iki müdahalede bulundu.
Beşiktaş gol yedikten sonra kısa bir süre için de olsa panikliyor. Daha önceki maçlarda da bunu gördük. Brugge bu anlarda biraz dikkatli, biraz becerikli olsaydı, Beşiktaş havlu atardı. Tigana bunu önlemeli. Çizgi defans dünyada kalmadı artık. Araya atılan her topta rakip oyuncular Runje ile burun buruna kalıyorlar. Bir büyük takım böyle saçmalamaz. Aslında Brugge'ün boyu posu dışında başka bir özelliği yok. Biz bu yönde epeyce yetersiz kaldık. Runje'nin kale çizgisini terketmemesi de Beşiktaş'ı zor durumda bıraktı. Gökhan Zan çok ama çok arandı.
Topu yere indirmenin ve sürekli Ricardinho'ya vermenin tek çözüm olduğunu Beşiktaş artık anlamalı. Bu Brezilyalı gerçekten büyük usta. 32. dakikada öyle bir asist yaptı ki, yeme de yanında yat... Nobre için bugüne dek dedik ki, “pas alamıyor” işte sana lokum gibi bir pas. Eee bunu da değerlendir artık. Bereket İbrahim Akın araya girdi de gol geldi. Nobre, 4. dakikada da çok uygun bir durumda son vuruşu kötü kullandı.
Tigana ve futbolcular şu gerçeği artık kabul etmeli. Bu takımın komutanı Ricardinho. Top onun ayağına geldiği zaman Beşiktaş rakip kaleye çok kolay gidiyor. Öyle can alıcı paslar atıyor ki rakip donup kalıyor, kıpırdayamıyor. Rucardinho böyle, gel gelelim diğer Brezilyalı Kleberson tam tersi. Attığı paslar hep rakibe, Brezilya'da kumda oynayan oyuncular bile böyle top kaybetmezler. Defansta Baki'yi bu kez beğendim. Uzun boylu rakip oyunculardan pek çok kafa topu aldı. Koray da kendisine yardımcı oldu. Brugge hava topları dışında Beşiktaş'ta etkili olamadı. Burak girdikten sonra çok iyi işler yaptı. Çok koştu, çok mücadele etti. İşte biz Burak'tan bunu bekliyoruz. Serdar da orta alanın göbeğinde rakip atakları ilk önleyen oyuncuydu. Beşiktaş bu galibiyetle 3.'lük şansını Almanya'ya taşıdı ve bunda Ricardinho başrol oyuncusuydu. Ricardinho oynadı ve oynattı. Ancak bütün futbolcular da yüreklerini ortaya koydular, adeta savaştılar. Sonunda hep beraber güldüler. Bu galibiyeti hak ettiler.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla