Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 18:37   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Microsoft I-Pod'un Tahtına Göz Dikti

Microsoft’un MP3 çaları yeni bir alternatif

Microsoft, önümüzdeki Kasım ayında çıkaracağı yeni MP3 çalarıyla beraber Apple’ın kült cihazı iPod’a rakip olmaya hazırlanıyor.

Bu yeni cihazın adı Zune olarak düşünülmüş ve çeşitli Wi-Fi özelliklerle donatılmış. Başka insanların parçalarını kendinize aktarmanız ve dinlemeniz artık mümkün olacak. Bu da demek oluyor ki, otobüste eve doğru giderken karşınızda oturan tanımadığınız bir insanla parça değiş tokuş edebileceksiniz. Microsoft, Windows tabanlı bir yürütme sistemi düşünüyor ama daha basit bir şekilde.

Microsoft’tan Jo Marlow, Zune hakkında şunları söyledi:“Zune’da odaklandığımız şey eğlencenin değişik formları. Biz kapsayıcı bir marka oluşturmaya çalışıyoruz...

Sanatçıları ve şarkılarını hem keşfedebilecekleri hem de araştırabilecekleri yeni bir cihaz.”Eğer bu gerçekleşirse Zune, cidden tavan yapacak bir cihaz olabilir. Şarkıcıları plak şirketlerinin kampanyalarından değil de kendi kendilerine keşfetmek isteyen internet kullanıcılarını ve Xbox Live fanlarını hedefleyen bir cihaz olur ki zannımızca kimse bununla baş edemez! Nasıl mı olacak? Bekleyip göreceğiz..

Click the image to open in full size.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla