Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 18:58   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir takımda 3 general olmaz

UEFA Kupası'nda Belçika'nın Club Brugge takımını 2-1 yenerek gruptan çıkma yolunda iddiasını sürdüren Beşiktaş'ta altyapı komitesi başkanı Sinan Vardar, Kleberson'un oyundan çıkmasının ardından, Ricardinho'nun liderliği eline aldığını belirterek, “Bu takımda bir general oynarsa bu sonuç çok doğal olur” dedi.

Click the image to open in full size.


Vardar, sezon başında Almanya'da yapılan kamptan beri takıma güvendiğini hep söylediğini ifade ederek, "Koşan, pres yapan takımların içinde bir general olursa galibiyet gibi sonuçlar doğal olur. Delgado, Kleberson ve Ricardinho gibi pres yapmayan oyuncuların üçü birarada oynarsa Beşiktaş iyi sonuç alamaz. Club Brugge maçında Baki dahil bütün oyuncular sahada basmadık yer bırakmadı. Club Brugge gibi bir takım iki net pozisyon bulamadı. Sakatlıklar nedeniyle olsa bile Beşiktaş kadroda doğruyu bulmuştur" diye konuştu.

Club Brugge karşısında özellikle Brezilyalı oyuncuları Ricardinho'nun mükemmel oynadığını kaydeden Sinan Vardar, "Diğer oyuncularımız da Ricardinho'ya çok yardımcı oldu. Bir takımda üç general olmaz. Koşan, pres yapan takımlarda lider oyuncu sonuca götürür. Beşiktaş'ın önü açıktır. Ama üç generalle değil" dedi.

Maçta İbrahim Akın'ın çokiyi oynadığını oynadığını söyleyen Vardar, İbrahim Akın'ın hareketlerine dikkat etmesi ve atılmaması gerektiğini vurgulayarak, "Bu hareketi yapmamalıydı. Bir kere teknik direktör Tigana, kendisine şans vermeye başladı. Bu şekilde moral motivasyonu arttı. Ayrıca ikinci başkan Murat Aksu, İbrahim Akın ile yakından ilgilendi. Bu ilgiler olursa, futbolcu da tam profesyonelliğe ulaşır ve sorunlar tespit edilirse oyuncunun performansı artacaktır. İbrahim Akın yetenekli bir oyuncu. Bundan sonra yeteneğinin üstüne koyacaktır. Ayrıca Burak da oyuna girdikten sonra iyi oynadı" dedi.

Vardar, kaleci Runje'nin yediği gol ile ilgili olarak ise "Runje inanılmaz bir hata sonrası gol yedi. Belçika'da yılın kalecisi seçilmiş ve Beşiktaş gibi bir takımda oynayan bir kaleci böyle gol yememeliydi. Neyse ki maçı galibiyetle tamamladık. Runje yediği gole rağmen kritik bir kurtarış yaptı" dedi.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline