Konu: Nihat yuvaya
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 18:58   #39
sonatcan
Banned

sonatcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Markus Münch´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Milli takımın en başarılı olduğu dönem Dünya 3.lüğünü kazandığı dönem. Bu dönemde Avrupada UEFA kupasını kazanan GS Milli takımın iskeletiydi. GSnin kupayı aldığı takım başarılı Türk oyuncularını bünyesinde barındırıyordu. bu oyuncuların Avrupaya gitmesiyle beraber Milli Takım da düşüş içerisine girdi. Bunun bir nedeni beraber aynı takımlarda oynamamaları, ikinci nedeni takımlarında yer bulamamaları ve diğer bir nedeni de farklı ülkelerde farklı futbol mantaliteleriyle top oynamalarıydı.

Biz Milli Takımın başarısını istiyorsak kulüp takımlarımızın başarılarının Milli takımın başarısını etkileyen en önemli etken olduğunun farkına varmalıyız.
eminim bu forum da bunun farkinda olmayan yoktur. ayrica en az son sampiyon italya daki kadar birlikte oynayan futbolcumuz var.. haklisin tabiki bir nebze katkisi olacaktir ama bu katki öyle aman aman bir katki degil.. son olarak kendi fikrim: nihati ve besiktasimizi en iyi yerlerde görmek istiyorum.

sag kanat icin burak ve tandogan yeter.. serhat alinirsa forvet oynar iyi olur.. sol kanat belirsizligini koruyor yani ibrahim akinin basit kartlar görmesi ve zaman zaman bencil oyun anlayisi soru isareti.. ama kesinlikle kötü demiyorum iyi futbol oynama yetenegi var ama profesyonel olamadi bir türlü.. tiganadan en büyük beklentim onu düzeltmesidir..