30-11-2006, 19:22
|
#131 |
Guest | söylediklerimizin arkasında olalım..arkasında olamayacağımız şeyler söylemeyelim..!!! | | Alıntı: bjk4ever´isimli üyeden Alıntı
Gondermek asla cozum olmaz. Ibrahim Akinin sorunu mental, 6 ayligina kiraya versek bence ona cok iyi gelir, kendini gelistirir ve takim icin oynamayi ogrenir. Boyle bir oyuncuyu satmak cok gereksiz. | senin artık yorumlarını sallamıyorum bile...çünkü sen ne dediğini bilmiyorsun...bir öylesin bir böyle..aslında bölye olan birine dönek denir ama ben bu ahır ithamı yapmak istemiyorum....böyle bir oyuncuyu satmak gerkesiz olur ve göndermek asla çözüm olmaz demişsin ama çok değil bir gün önce yazdığın yorum bu ve kovulsun diyorsun şimdi de gönderilmesin falan filan.....takdiri diğer arkadşaların ben notunu verdim çünkü senin... bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Ibrahim Akin iyi bir mac oynamis olsa ben de olumlu konusurdum zaten, ama bu sene oynadigi iyi maclar sadece CSKA, Bursa ve dunku mac, onun disinda hicbir katkisi olmadi. Ibrahim Akini kazanalim diye takimi yakmak sacmalik olur, ozellikle oyuncularin bu kadar gonderildigi! bir durumda. Ibrahim Akin kovulursa bir Aydin Karabulut, bir Burak Yilmaz, bir Delgado var zaten yetenekli olarak, bunlara ilave olarak transfer de yapilir. Ibrahim Akin BJK icin vazgecilmez degil, bu seyleri duzeltmeyecekse de gitsin zaten, hic uzulmem.
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (30-11-2006 Saat 19:25 ) değiştirilmiştir..
|
| |