Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-11-2006, 19:38   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kingston'dan yeni 2 GB'lık ValueRAM

Windows Vista'ya uyumlu yeni Kingston 2 GB'lık 800 Mhz SO-DIMM ValueRAM'ler raflardaki yerini aldı.

Click the image to open in full size.

Notebook ve miniPC'lere olan talebi karşılamak üzere tasarlanan yüksek performansa sahip, Windows Vista'ya uyumlu yeni Kingston 2 GB'lık 800 Mhz SO-DIMM ValueRAM'ler raflardaki yerini aldı.

Hafıza ürünlerinde bağımsız dünya lideri Kingston, yeni 800 MHz ValueRAM SO-DIMM'lerin piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak 2GB 533 MHz ve 667 MHz ValueRAM® SO-DIMM'lerin tam üretim lansmanını sunmada ilk olduğunu duyurdu. Yeni daha geniş kapasiteli, yüksek performanslı hafıza modülleri büyüyen notebook bilgisayarlar ve miniPC'lere olan talebi karşılamak üzere tasarlandı.

Kingston Teknoloji müdürü Mark Tekunoff, "Mobil ve ufak biçim faktörlü PC'lerin gelişmesiyle yüksek yoğunluklu SO-DIMM hafızaya olan ihtiyaç artmaktadır. MSI gibi ortaklarla Kingston'un 2-GB SO DIMM hafızasını AOpen miniPC'ler veya notebooklarla birleştirilmesi yüksek performans talep eden müşteriler için ideal bir bilgisayar platformu yaratmaktadır." dedi.


CHIP
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla