Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2006, 11:13   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana-Demirören buluşması

Beşiktaş Başkanı Yılıdırım Demirören, belindeki rahatsızlık devam etmesine rağmen Ümraniye'ye giderek teknik direktör Tigana ile buluştu.
Click the image to open in full size.
Gelecek sezon hazırlıklarına şimdiden başlayan Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, istikrarsızlıktan şikayetçi. Başkan Yıldırım Demirören ile Ümraniye'de görüşen Fransız çalıştırıcının, bazı futbolcularının istikrarı yakalayamamasının kendisini üzdüğünü söyleyerek, "Benim için bir maç oynayıp diğer karşılaşma oynamayan futbolcunun önemi yok. Çok şeyler beklediğim isimler beni hayal kırıklığına uğrattı. Mesela Tümer ve Sergen süper yetenekler ve 'maçı alır' dediğim oyuncular arasında. Ama malesef bir varlar, bir yoklar. İbrahim Akın genç ama sanki herşeyi bitirmiş bir oyuncu. Yeni sezonda istikrarı olan bir takım kuracağım. İstikrarı olmayan ve antrenmanlara katılmayanları kadroda tutmam. Yoksa gelecek sezon da işimiz kolay olmaz" dediği öğrenildi.

Toplantıda Tigana'nın Ali Güneş başta olmak üzere Mustafa Doğan ve İbrahim Toroman gibi futbolcularının antrenmanlardaki performanslarından memnun olduğunu söyleyerek, "Bu oyuncularım gerçek bir profesyonel gibi çalışıyor. Ne desem yapıyorlar. Antrenmanlardaki ciddiyetleri süper. Takımımda bulunan her futbolcu onlar gibi olmalı. O zaman başarı sağlanır" dediği de belirtildi. Bu arada Gaziantep'i 2 maçta da rahat bir şekilde yenerek finale çıkan siyah beyazlılarda teknik direktör Jean Tigana'nın, bu maç için oyuncularına hiçbir şekilde taktik vermediği öğrenildi.

kaynak:bjkhaber
disappear Ofline