Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2006, 00:13   #2
gulcemal
Eagle dragging on Smoking

gulcemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence hiç zamanı deil bu başlığın artık kabak tadı verdi Tiganacılarrr heeeyy bakın bakın böle olmuş buna ne diyeceksiniz bahalım heeöööö, ya kardeş tamm bunları konuşmak için iki hafta daha bekleyemiyor musun? Bütün operasyonlar devre arası çekilecek şimdi takımın daha önünde kazanması gereken çok önemli 3-4 maçı varken(tam çıkaramadım sayıyı şimdi) bunları konuşmak yanlış. Tigana ya sabredemiyorsunuz bari böyle tartışmalar yaratmak için uygun zamanı bekleyin bari bunun için sabredin. Tamm istatistik ilginç olmuş gerçekten de ama o istatistiğin değişmesinde en önemli etken ligde değişen her puana para uygulamasıdır bence bu tam olarak bu sene etkisini göstermeye başladı. Artık her takım her maça çok ciddi hazırlanıyor. Ve ligde öyle galibiyet serisi falan yakalamak kolay değil artık hele deplasmanların hepsi birer cehennem halini aldı.(gerçi biz kendi sahamızda daha çok kaybediyoruz) Yani hemen rakipler kötü diye yorumlamak da yanlış. Ligde mücadele seviyesi çok arttı 1 puan bile büyük paralar kazandırabiliyor takımlara çünkü. Bekleyin ily yarının sonunu ya B.Leverkusen gibi hayati bir maçımız var bu tartışmalar o maç için hiç bir fayda sağlamaz.
Canım kardeşim burada yazılan yazıları forum üyeleri okuyacak!! yani ne futbolcu nede teknık dırektor okumuyacak yani benım yazdıklarım takımın inişine veya çıkışına bir etkisi olmaz o yuzden zamanının pek onemı yok!! He illahaki zaman diyosan fark ettıınmı bılmıyorum ama 1 gol hariç hersey aynı ,,haftaya aynı tabloyu bulamazdım bence tam zamanında yakaladım
Ayrıca hey tiganacılar buraya bakın gibi komıık bir düşüncem yok herkesin aynı fikirde olması imkansız sadece taraftar olarak doğruyu bulmak istiyorum

Konu gulcemal tarafından (01-12-2006 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir..
gulcemal Ofline