Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2006, 03:48   #2
santiagooo
Banned

santiagooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
gulcemal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayır kimse kimseyi kırmıyor zaten o sekıl muhattaplıklara girmiyorum ...Ben sadece bilgi vermek istedim ve puan durumunu koydum bazı arkadaşlar tigananın başarılı olamadığını görur.,bazı arkadaslar yenı takım kurduk sabır sabır inadına tigana derler onlarada saygım sonsuz burada amaç beşiktaşımız için en iyisini bulmak,,tabiki herkes aynı şeyi düşümiyecek belkide ben yanlış duşunuyorum arkadaşlar sayesınde doğru fikri bulucam veya tam terside olabılır.....ama ne olursa olsun en üstte savgı sevgı gelir
bak kardesim iki hafta önce bu forum anti-tiganacilar ve forza-tiganacilar olarak ikiye bölünmüstü...millet banlanacigindan korkmasa nerdeyse birbirine küfür edecekti(özelde gecen muhabbetleri saymiyorum bile)...
bizim özümüz olan birlik beraberligimiz yerle bir olacakti..takimimizinda kendini azda olsa toparlamasiyla ortalik biraz yatismisken böyle bi topik acip polemik yaratamaya hic gerek yok..tamam istatistikleri incelemek iyidir hosturda su an sirasi degildir.. forza tigana anti tigana yoktur...FORZA BESIKTAS vardir...

istatistiklere sadece rakam olarak bakarsak hakli olabilirsin..ama unuttugun bazi etkenler var...mesela performans diye bisey var..su an takimin performansi yükselmeye basladi gecen sezon düsüsdeydi....
gecen sezonun kadrosuyla bu sezonun kadrosu arasinda daglar kadar fark var ...genc bir kadro kurduk....ücüncüsüde bu sezon cezalardan ve sakatliklardan canimiz cok yandi...

üstelik haticeye degilde neticeye bakmak gerekir..hafta 15 ve yükselen performansimizla üc kulvardada yarismakdayiz

saygilar...