Ya dostum gerçekten çok entresansınız çözemedim sizi Yediğimiz gollere bakın halen runyeyi oynatıyor adam runje bizim sonumuz oluyor farkında değilsiniz ...Tigana ben aldım oynatırım ısrar ederim mantığıyla devam ederse bizim sonumuz kötü Tigana insan olarak iyi olabılır teknik direktor olarakta iyi olabılır ama kumaşı bize uymuyor anlayın artık bunu ,,,bana zico mu geretsmi tiganamı deseniz tigana derim ama bize uymadı denizliye gitse size genç takım kurucam 5 sene sonra şampiyonsunuz dese kabul ederler ama biz zaten her sene şampiyonluğa oynuyoruz ayrıca takımımız genç ama tecrubesız değil sadece birkaç futbolcu hariç bence hepsi tecrubeli inanmayan varsa brugge kadrosunu incelesin onlarında yedekte tecrubelı alternatıflerı var
Arkadaşların bir kısmı mantıklı yaklaşıyor Dere geçerken at değişilmez diye bencede haklılar ,,bir çozum yolu bulsalar daha iyisi geleceğini bilseler bu arkadaslarda tıganın gönderilmesini isterler ama forza tigana demek inadına tigana demek bence egoları tatmın etmekten baska bırsey değil
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN
YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK |