01-12-2006, 15:30
|
#43 |
Guest | Alıntı: Jcole´isimli üyeden Alıntı
1- o kapak lafı sadece o arkadaşa söylenmiş bir laftır, kapak olayını açan o, herkes niye üstüne alınıyor ki???
2-Brugge maçının hakemi 6-7 dakika önce düdükten sonra vurdu diye Brugge'lü ye(sanırım Balaban'dı) sarıyı gösterdi. Buna rağmen o Akın topa vuruyorsa, GERİZEKALIDIR!. Ben Akın'ı top kaybetti, kontrol edemedi, boş adam varken 35 mt. vurdu diye eleştirmiyorum,dikkatinizi çekerim.
Aslında Akın'ın futbolculuğunun eleştirilecek yönleri yok mu? çokça. En basiti, biz tribünden bağırıyoruz, Rico arayı görecek "kaç araya kaç" diye, adam çizgiye yapıştı,girmiyor içeri!!! Bu konuları yazmıyorum, çünkü futbol ulemaları çok olduğu için,polemik çıkıyor.
AMA EĞER PROFESYONEL BİR OYUNCUYSAN VE BJK'DE OYNUYORSAN, SENİN 2 MAÇTA DA TAKIMI 10 KİŞİ BIRAKMAYA HAKKIN YOK! GOLE GİDEN ADAMI DÜŞÜR, CANIMI YE!! AMA BÖYLE SALAKLIKLAR YAPARSAN, BEN DE OYUNDAN ÇIKARKEN "MORON" DA DERİM "EMBESİL "DE DERİM "GERİZEKALI" DA DERİM. BUNLAR PSİKOLOJİDE GEÇEN TERİMLERDİR, TIBBİ TERİMDİR YANİ,AŞAĞILAMA İÇERMEZ,TEŞHİSTİR.!!! | öncelikle madem takımı 10 kişi bıraktı düdükten sonra topa vurdu diye gerizekağlı oluyorsa tigana takımı o kadar yanlış sistemde oynatıp o kadar puan kaybettirdi o ne oluyor sormak istemiyorum...madem ibrahim hareketi amatörce bir hareketi runjeninki çok profösyenelcemiydi ?? runje daha ilk dkaikalar takımı 10 kişi bırakacaktı...dua edelim ki hakem kırmızı vermedi...ayrıca kapak meselesi için birdaha söylüyorum...ben transfer etmediğim dediği ve basında bu yönlü haberlerini okuduğumuz RİCO tigana ya ne kapaklar oturttu ??? ayrıca tigana eyer böyle kapak oturtuyorsa devam etsin oturtsun...biz bazıları gibi bundna rahatsız olacak değiliz...başka kim dedi görmedim o kapak olayını ama diyen de burdan cevabını almıştır..
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (01-12-2006 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir..
|
| |