Alıntı: Jcole´isimli üyeden Alıntı
Tigana'nın sistemi ile İ Akın'ın yaptığı arasında nasıl bir bağ kurdun anlayamadım. Anlatmaya da çalışma, gereksiz.
Kapak olayını bu kadar üstüne alınmana da şaşırdım. Sana söylenmemiş bir laf, direk lafı söyleyenden alıntı yaptım zaten. Ve hatta SANANE!!!Bu o lafı söyleyenle benim aramda. Genelleme de yapmadım, demek ki okumuyor musun yazılanları yahu!!
Yada aklıma şu geliyor, polemik yaratmaya yer arıyorsun.
Bir de sorum var üstüne : Tribünde olsaydın o maç, Runje'ye destek mi olurdun?küfür mü ederdin??? | senin hala okunmamakla ilgili bir problemin var sanırım..ama bak saçma şeyler yazma oknuursun merak etme...tribünde olsam runjeye destek verirdim...çünkü o anki atmosfer onu gerektirir ve maç devam ediyor..ama evime gedikten sonra neyin ne olduğunun farkına varırdım hala orda takılı kalmazdım...maçın yıldızlarından biri olan İbo'ya gerizekağlı diyorsan maçı katledebilecek olan Runje nedne bişe diyemiyorsun onu merak ediyorum..sizin zorunuza mı gidiyor işte inadına dediğiniz bir adam hata yaptığında evet ya hata yaptı demek....böyle çocukça işlerle işim yok benim...ben kişilerde takılı kalmıyorum yanlışlarda ve doğrularda takılı kalıyorum..şunu unutma isimler gelir geçer kalıcı olan BEŞİKTAŞ tır ve BEŞİKTAŞ taraftarıdır...
Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (01-12-2006 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir..
|