Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2006, 16:01   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Manu'dan Larsson bombası..!!!!

Bir dönem Barcelona ve Celtic formaları da giyen 35'lik İsveçli golcü Henrik Larsson, Manchester United'da kiralık olarak forma giyeceğini açıkladı..


İsveç Birinci Futbol Ligi takımlarından Helsingborg'da futbol yaşamını sürdüren Henrik Larsson, 1 Ocak - 12 Mart tarihleri arasında, 10 haftalığına Manchester United'da kiralık olarak forma giyeceğini duyurdu.

Ülkesinde bir basın toplantısı düzenleyen Larsson, Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson ile 10 haftalık kiralık sözleşme şartlarını konuştuklarını söyledi. Larsson basın toplantısında, "Ferguson Perşembe günü beni aradı ve Manchester United'a gitmemin kendisi memnun edeceğini söyledi. Belki çok fazla maçta forma giyemem ancak kariyerimin son dönemleri açısında benim için çok büyük bir fırsat" dedi.

35 yaşındaki İsveç Milli Takımı'nın eski golcüsü Larsson, 12 Aralık'ta Manchester'a gitmeyi ve yılbaşından önce geri dönmeyi planlıyor. Taraflar arasında anlaşma sağlanması halinde ise, Larsson, 1 Ocak'ta, Old Trafford'da sahaya çıkacak.
kaynak : http://www.ajansspor.com/haber/161423
  Alıntı ile Cevapla