Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Bunu bir de utanmadan burada söylüyorsan benim gözümde kara listeye alınan kişilerden birisin bu forumda jcole.Ben tribünde futbolcularımıza küfür eden taraftarlarla kavga ediyorum her maçta,gerekirse senle de ederim.Böyle Beşiktaşlılık olmaz.Umarım bunlar senin gerçek düşündüklerin değildir.Kızgınlıkla yaptığın şeylerdir.  |
Bak güzel kardeşim, bir adam aptallığını bilmez, taki aptallığını yüzüne vuruncaya kadar. O maçta o hatada Runje ye küfür edenlere ben de kızdım, ama salaktı yanlış çıktı. Desteği esirgemedik tabii ki...
Fakat İbrahim, akıllı bir futbolcunun yapmaması gerekeni yaptı, yani aptallık yaptı. Burada daha fazla polemiğe bulanmasın diye burada demem, ama her ortamda nasıl bir salak olduğunu söylerim. Nedenlerini yukarıda açıkladım!!
Küfür etmek,hakaret etmek ile aptal yada gerizekalı demek farklı şeyler. Ve inanıyorum ki İbo'da maçtan sonra kendi kendine "ben ne salağım, ne gerizekalıyım,o topa niye vurdum" diye düşünmüştür.
Ve bil ki, İbo o kırmızıyı gördüğünde 30 bin kişi sadece aptal ve salak demekle yetindi. Runje'ye penaltı atışı sırasında bile küfür edildi çünkü...