Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2006, 12:03   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Akın "Sergen Gibi Olmak İstiyorum"

Click the image to open in full size.
Genç yıldız, söylenen yalanlar yüzünden insanlara güveninin azaldığını ve hep arkadan vurulduğunu söyledi.

BEŞİKTAŞ’
ın genç futbolcusu İbrahim Akın, kulübün 4 Aralık’ta piyasaya çıkacak Beşiktaş Dergisi’nin yeni sayısında, takım arkadaşlarının sorularını yanıtladı. İbrahim Akın, Ali Tandoğan’ın "Beşiktaş’ta nasıl bir noktaya gelmek istiyorsun?" sorusunu, "Beşiktaş’ta Sergen Yalçın gibi bir isim olmak isterim" diye yanıtladı. İspanya liginde oynamayı çok istediğini dile getiren İbrahim, 10-11 yaşlarındayken sağ ayağının kırıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

Hep arkadan vurdular

"Ayağımın 3 ay alçıda kalması gerekiyordu. O sıralar babamla da görüşüyordum ve babam bana bir top almıştı. Evde oturduğum yerde sol ayağımla topla oynuyordum. Üç ay geçip de alçı alındığında, sağ ayağımın üzerine hiç basamadım. Bu nedenle maç yaparken topa sol ayağımla vuruyordum. Sonra devamlı sol ayağımı kullanmaya başladım. Sağ ayağım hiç işlememeye başladı. Şimdi de arada sırada sağ ayağımla topa vuruyorum. Günlük hayatta sağ elimi kullanırım, solak değilimdir."

İbrahim Akın,
yaşadıklarından dolayı içine kapanık biri olduğunu belirterek, "Yaşadıklarımdan dolayı böyleyim. İzmir’de değişik yerlerde yetiştim. Bugüne kadar arkadaşlarım hep beni arkamdan vurdu. Söylenen yalanlar da olunca insanlara güvenim çok azaldı. Bu yüzden dışarıya fazla açık bir insan değilim ve fazla sayıda arkadaşım da yok" dedi.

İbrahim, kamplardaki oda arkadaşı kaleci Ramazan’ın, "Oda arkadaşımsın ama ben yalnız kalıyorum. Çünkü sen odada hiç konuşmuyorsun. Ben de sana sürekli telefondan mesaj atıyorum. Hatta sana ’ruh’ diyorum. Niye böylesin?" sorusunu ise "Bende çok büyük emeğin var. İstanbul’a ilk geldiğimde benimle sen ilgilendin. Çekingen olduğum için, sesimi hiç çıkarmıyordum. Şimdi biraz alıştım. Değiştim diyebilirim, artık konuşuyoruz değil mi" diye yanıtladı.

Kendisine yönelik eleştirilere sahada yanıt vermek istediğini anlatan İbrahim Akın şöyle dedi: "Bu sezon fazla şans bulamadım. Bir de geçtiğimiz sezon orta kulak iltihabı oldum. Bunun etkileri çok uzun süre devam etti. Daha yeni yeni geçiyor. Sahadaki dengesizliğim de düşmem de bundan kaynaklanıyor. Bunları insanlar bilmediği için, yapılan eleştiriler farklı sorulara neden oluyor. Bu sezon yine 2-3 sakatlık geçirdim. Ama iyi gittiğimi düşünüyorum."
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla