Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2006, 19:17   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş, Galatasaray'ı devirdi

Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı, 1. etap ikinci hafta karşılaşmasında BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde konuk ettiği Galatasaray’ı mağlup etti.
Click the image to open in full size.
Karşılaşmanın ilk dakikaları her iki takımın kazandığı sayılara sahne olurken, güç dengesi uzun süre bozulmadı. İlk teknik molayı Galatasaray kazanırken, ikinci teknik molanın galibi Beşiktaş'tı. Setin son anlarına doğru Eda'nın başarılı oyunu ile farkı açmaya başlayan Beşiktaş, zaman zaman hatalar yapsa da ilk bölümü 25-22 kazanarak, 1-0 öne geçti.

İkinci sette daha saldırgan gözüken Galatasaray, yediği sayılar sonrasında ilk dakikalardaki etkinliğini kaybetmeye başladı. Eda ve Yeliz'in sayılarına Burçin, Berrin ikilisi ile cevap veren sarı kırmızılılar, savunmadaki hatalarını telafi edemedi. İkinci teknik molaya 3 sayı farkla galip giren Takımımız, durum 20-17 iken üst üste sayılar kaybedince Galatasaray farkı kapattı ve öne geçti. Beşiktaş son anlarda yaptığı basit hataların neticesinde, önde olduğu sette avantajını kaybetti ve Galatasaray bu bölümü 26-24 önde bitirerek skora denge getirdi (1-1).

Üçüncü setin hakimi olan taraf Siyah Beyazlılardı. Sarı kırmızılılar bir ara beraberliği yakaladı, ancak Chmil ve Bailukova'nın köşelerden kullandığı smaçlar Beşiktaş'ı rahatlattı. Tekrar öne geçmeye başlayan Beşiktaş, set sonunda 25-20'lik skorla gülen taraf oldu (2-1).

Siyah Beyazlılar 4. setin başında ortaya koyduğu mükemmel oyun galibiyeti getirdi. Her iki teknik molayı da önde tamamlayan Beşiktaş kurdukları başarılı bloklarla Galatasaray'ın sayı bulmasını engelledi. Smaçlarda da sarı kırmızılıları bozguna uğratan siyah-beyazlı takım, seti 25-14 karşılaşmayı da 3-1 kazandı.
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla