ben sasiyorum oyuncularin kafasinda hic mi kazanma arzu su yok kaldi ki bu hafta 2 olma sansimiz vardi ekstra bir motivasyon yani ama oyuncular mumya gibi geziyolar sanki 3-0 ondeyiz de oynuyoruz....
Bikere Kleberson kesinlikle yollanmali onun yerinde iddaa ediyorum ben oynasam okadar hata yapmam , serdar onun yanlislarini kapatmaya calisiyo.
Ricardinho hersey yapti gorevini yerine getirdi ama kalitesiz oyuncularimiz bisey yapamiyo...
Anti bobocular kimbilir ne dusunuyolardir simdi, bobo yu nobreye tercih edecek duruma geldik bence , nobre cok iyi niyetli , caliskan ama bu sistemde oynamaz ya iki forvetle oynatirsin nobreyi yada kulubede oturtursun bu sistemle... bobo cok daha yararli olur bu sistemde bence...
Bide Ricardinho oynamayinca ah Rico olsaydi diyoruz aynen Delgado olmayinca da keske delgado olsaydi diyoruz , sag taraf ali tandogan , burak yalan , oraya delgadoyu koysun hem riconun performansi artar hem takimin bence...
Sonuc olarak bu takimda banko oynayacak oyuncular sunlar : I.Toraman , Gokhan Zan , Serdar Kurtulus , Rico , Delgado , Bobo ...
Devre arasinda ise Kleberson , Gokhan gulec hemen postalanmali.. 2-3 nokta transferle transferi kapatalim ...
__________________ Father, Father, Father, Father,
Father Into your hands I commend my spirit,
Father into your hands
Why have you forsaken me,
In your eyes forsaken me,
In your thoughts forsaken me,
In your heart forsaken me ... |