Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-12-2006, 22:55   #169
{ThE DieSeL...}}
Banned

{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya çok haklısın elinden geleni yaptı. ya dalgamı geçiyon kardeşim. adam boboyu solda güleçi sağ kanatta oynattı. bumu elinden geleni yapmak. sahada beşiktaş camiası ile dalga geçer gibi top oynayan klebersonu sahada tuttu. kleberson ve nobre yüzünden takım zaten 2 kişi eksik oynuyor her maç. demişinya 2 gün sürse gol atamayız diye ben çıksam şu takımın başına ankaraya 10 dakikada 2 gol attırırım. beyefendi zahmet edip 3.oyuncuyu bile oyuna almadı ya.

runje

ali tandoğan toraman m.doğan baki

fahri serdar

burak(delgado) rico üzülmez

bobo

koy bu takımı bak ankaraya kaç atıyor bu takım

açık ve seçik şekilde bu adam tazminatını istiyor. kleberson ise beni bırakın diyor. boşyuna kimseyi kandırmayalım. bu takım aldığı maçları zaten inönüde alıyor oda büyük beşiktaş taraftarı sayesinde alıyor.
he dalga geçiyorum ya nerden anladın,helal valla anlaşılıo demekki!!Bak kardeşim alınabilevcek adamları aldı,he gökhanı sağda oynatmış olabilir ama ne buraktan ne de aliden daha fazla asla sırıtmadı çünkü bu ikili gram top oynamadı,boboyu aldı sol falan değildi nobrenin yanında gibi oynayıp sola yakındı sadece..Tiganayı hiç sevmem ama yani maç içinde hamleleri erken yapması dışında artık eleştirmiyorum.Şu anda yapabileceği başka bir hamle yoktu,he sen ben yaratmasını istiyorum diyosan o zor kardeşim!!