Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-04-2006, 17:57   #1
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wiltord Sonunda Geliyor...

Wiltord harekatı
Siyah-Beyazlı yönetim, tribünlerin sevgilisi ‘Nouma’ya benzetilen Olympique Lyon’lu golcüye menajeri aracılığı ile teklif götürdü.
Click the image to open in full size.
Sezon sonu serbest kalacak olan 31 yaşındaki Wiltord'un da Kartal'a gelmeye sıcak baktığı belirtildi

Beşiktaş, yeni Pascal Nouma'sını yine Fransa'da buldu... Siyah-Beyazlı yönetimin, taraftarların hırsı, golleri ve şovlarıyla unutamadığı, adına şarkılar bestelediği Nouma'ya benzetilen Silvian Wiltord'un transferi için harekete geçtiği öğrenildi. Lyon'lu golcüyü, Teknik Direktör Jean Tigana'nın önerdiği belirtildi.


Wiltord'a ilk teklifin menajeri aracılığı ile yapıldığı bildirilirken, yıldız oyuncunun da Beşiktaş'ın önerisini prensipte sıcak karşıladığı öğrenildi. Bu arada Tigana'nın da vatandaşını telefonla arayarak, 'Seni yeni sezonda takımımda görmek istiyorum. Sakın başka yere gitme' diyerek transfer için söz aldığı ifade edildi.


Lyon'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fransız yıldıza başta İngiltere ve Katar olmak üzere birçok ülke ve takımdan teklif var. Siyah-Beyazlı yönetimin maddi olarak memnun etmesi durumunda, Tigana faktörünün de katkısıyla, Wiltord'un Beşiktaşlı olması için bir engel kalmayacağı kaydedildi.

Haber:Gökhan KILINÇER
Torer Ofline