Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2006, 11:22   #1
bjk4ever
Banned
 
bjk4ever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kadro zenginligi ve sans

Sezon basinda hucum zenginligi ile ilgili bir topic acmistim ve birkac hafta evvel de kadromuzun FB'den ve hatta GS'den bile daha kotu oldugunu belirtmistim. Dun aslinda bir yerde bunun ispati oldu. Adamlarin yedek kulubesine bakiyorum bi, Necati, H.Kabze, Carrusca, Aurelio, Deivid, M.Yozgatli, Semih, Tumer falan var. Dun bizim yedek kulubemizde kimler vardi acaba? Birisi Allah askina yazar mi? Hucuma donuk 2 adam vardi zaten(Bobo ve Gokhan), Gokhan'in da yetersizligi zaten bariz. Oyuna girip ve oyununu kaderini degistirebilen bir adam yok ki kulubede. Gecen seneler bunun ne kadar onemli oldugunu H.Kabze ve Semih gosterdi, ama bizde bu kadro zenginligi maalesef yok. 2-3 sakat verince kulube de bitiyor ilk 11 de yapilamiyor maalesef, adam zaten zorluktan Buragi sol kanata cekmek zorunda kaldi. Bu takima sadece 2 yabanci degil, en az 2 tane kaliteli yerli de alinmali bence, cunku bu yedek kulubesiyle olmayacak bu is.

Ayrica sans faktoru de cok onemli. Gecen sene GS'nin ve ondan evvelki sene FB'nin son dakikada kazandigi maclara bakarsan bu sans bizde hic ama hic olmadi. Onun aksine sakatliklar, cezalar, pozisyon kacirmalar(Sakarya, Ankaraspor, D.Bukres) ve sanssiz yenilen goller(Erciyes, Manisa, Antalya) hep bizim sanssizligimizi gosterdi.

Ama yapilacak tek sey var o da son Kayseri macini bir sekilde kazanmak ve devre arasinda takviyelerle ve sakatliklarin gecmesiyle ikinci yariya bomba gibi girmek.
__________________
INADINA TIGANA
INADINA BAKI
INADINA RUNJE


INADINA BESIKTAS!!!!!
bjk4ever Ofline   Alıntı ile Cevapla