Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
ya ben haftalarca bas bas bagriyorum bu nobre takimi satiyor sari lacivert formaiy giymis birisinden bize fayda gelmez ama forumdaki arkadaslar yok nobre iyi mücadele ediyor yok cok kosuyor falan filan , biz hala bekleyelim nobre gol atacak diye sezonun yarisi bitti 1 gol bazi arkadaslar bilir besiktasa arjantinli nartallo gelmisti o bile bu nobreden basariliydi yani bence nobre besiktas tarihinin gemis gecmis en kötü forveti , Bobo gibi adam var kenarda oturtuyorsun anlamiyorum sonrada gol atamiyoruz , nobre , kleberson ve runje mutlaka gönderilmeli ama mutlaka yoksa bu sene uefayada zor gideriz , ama ilk nobre gitmeli yoksa isimiz duman aziz yildirimdan parami aliyor ne gol atmasin diye eziklerde takir takir gol atiyordu bize geldi 380 derece döndü , |
Ferres söylediğin çoğu şeye katılıyorum,fakat yanlışlarında var onları bir düzeltelim.
1-
Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
...bize geldi 380 derece döndü , |
tam dönüş açısı 360 derecedir.Dediğin gibi olması için adamın 20 derece sapması gerekir ki buda fazla sapma olmaz.(fenerde attığı gölün 8/9 unu atmasına denk gelir)
2-Eğer sen 360 yazacakken yanlışlıkla 380 yazdınsa,bu seferde adam başladığı noktada olurki,fenerde ne ise beşiktaştada o olması demektir.
3-Adam fenerdeki başarısını mumla aratıyor demek içinde180 derece fark var deseydin belki o olabilirdi.
senin yazındaki hata bu
işin şakasını bir taraf bırakırsak Korkunç gerçekle yüzleştiğimizde Nobrede iş yok.Haklısın
Maksat sahada sadece koşmaksa,ucuza zenci atlet koyun olsun bitsin, hemde daha hızlı koşar.
Koşacağına,nadirende yakaladığı pozisyonlarda gol atsın