Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Doğru tabii.Senin ve senin gibiler gibi kazandığında tam destek kaybettiğinde defol Tigana demekle oluyor taraftarlık.Oh be ne rahat.Ne dert ne tasa.Siz bulmuşsunuz yolunuzu.Ayrıca sen benim tv'den maçları seyrettiğimi nereden çıkarıyorsun.Ben İzmir'de öğrenci bir adamım ve harçlıklarımı biriktirip bu sene Manisa,G.Antep,Denizli,Buca,Antalya maçlarına gittim destekledim takımımı.Keşke elimden gelse de bütün maçlara gidebilsem.Bundan sonra benim taraftarlığım hakkında öyle bilmiş bilmiş yorum yapma. |
ben bugüne kadar istanbulda olan maçların hepsine gittim papa yüzünden kaç saat yol yürüdüm brugge maçına gitmek için maçta kaplıda oturalamıyacağına göre 2 saat te orda ayakta bekledim.ayrıca ben tigana bursa ve brugge maçlarını kazanıncada devre arasına lider girse de gitsin diyen biriyim. tigana her fırsatta futbolcularını suçlayan biri.sergene laf geçirip oynatamıyınca yollayan biri. ayrıca bobo gol atıyo daha ne yapsın diyosun ya futbol mantığın belli ailtonuda yollamayalım o daha fazlasını atardı.