Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-12-2006, 23:07   #40
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eleştiriye birşey dediğim yok o herkesin en doğal hakkıdır ama Tigana transferlerde komisyon alıyor dersen o belden aşağı değil de nedir?Ayrıca Tigana tarihimizin en başarısız antrenörleri arasında yer alıyor görüşüne katılamayacağım.Tigana çok uzun seneler kalmalı başımızda.
Beşiktaş’a 2 kupa getiren Tigana, ligde 31 haftada 1.58’lik puan ortalaması tutturdu ve 1987’den beri en başarısız hoca oldu

Click the image to open in full size.
Beşiktaş'ta 1987 yılından bu yana uygulanan 3 puanlı sistemde ligde en başarısız teknik direktör Jean Tigana oldu. Kartal'a Fortis Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yı kazandıran Fransız hoca, 31 haftadır görev yaptığı Beşiktaş'ta ligde en başarısız hoca olarak dikkat çekti. Geçen sezon 12. hafta göreve gelen Tigana, 31 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 10 yenilgi gördü. Tigana döneminde Beşiktaş 49 gol atarken 37 gol yedi.

Böylece 1.58'lik puan ortalama tutturan Tigana, Scala, Del Bosque, Toshack, Rıza Çalımbay gibi çok eleştirilen isimlerin hepsinin gerisinde kaldı. 17 hafta dayanan Del Bosque bile 1.70'lik ortalama tutturdu. Öte yandan 1987'den bu yana Koch, Fuat Yaman, Mehmet Ekşi ise geçici olarak hocalık yaptı.

bana bu istatistiği tekrar tekrar yazdırmayın..baya eski bir istatistik bu ve bu istatistiği çürütecek tam tersi bir tablo mu var şuan ???
  Alıntı ile Cevapla