Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 02:49   #126
KEREM
 
KEREM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Afferin kerem
Asla saygını kaybetme takdir ettim seni şimdi.
Gelelim Serdara :Bırak 1 sene sonrasını 10 yıl sonrada olsa 20 milyon dolar etmez.
İbrahim akına disiplin vermek için oynatmamazlık etmedi, kaprisleri (tigananın ) nedeni ile takıma sokmadı.
Alınan başarısızlıklardan sonra Yönetim tarafından gelen baskılar nedeni ile oynattı.Akını sürekli motive eden Murat Aksu nun taa kendisidir.Bu böyle bilinsin ki Tiganaya mal edilmesin.

Bobo yu bizim eski oyuncu Zago önerdi ve zamanında kiralık aldırıldı.Tigana veya ekibi gidip onu keşfetmediler.
Burak içinse bir şey demeyeceğim çünkü gelişini hala anlamış değilim.Fakat iyi oyuncu. kendisini boşuna harcıyor.Kalitesini ve gücünü yukarı taşıyamıyor.
aydın için tigananın hiç bir etkisi yok Ayrıca onu değerlendirmek içinde özel çabası yok.Tigana bu çocuğu sildi.Tabii gene bir yerlerden baskı gelmezse oynatmasıda zor.

Akıllı teknikdirektör olsa takımı birden gençleştirmeye kalkışmaz çünkü bilmesi gerekirki ; hem ligi,hem kupa hemde UEFA da başarılı olabilmek zor.Zaman geçtikce tecrübeli oyuncuların önemi ortaya çıkar.Al örnek Burak ;lige fırtına gibi girdi.Sonra çöktü.Kendi savunması da "3 maçı kaldıracak gücüm yok."

kadroya 3-4 genç alır ve sürekli olmasada çoğunlukla onlara maçlarda süre verirdi ve tecrübelilerin yanında pişmesini sağlardı.
Galatasarayın 4 yıl şampiyon olması ve UEFA kupasını aldığında gençlerle tecrübeliler kaynaştırılarak ulaşılmıştı.
Senin örnek verdiğin Barcelona da takım tamamen gençleştirlimedi.Tecrübelilerle yetenekli gençler bir arada oynatılıyor.

Tigananın Beşiktaşa hiç bir katkısı yok.Üstelikte zararı var.
abi buarada eger yanlış bişey soylediysemde şimdiden özür diliyorum senden.burda hepimiz aynı renklere aşığız.belki bi maçta yan yana izledik maçı inonude deplasmanda bilemeyiz.beşiktaşlı her kucugum kardeşimdir buyugum ise abim.hatam olduysa affola 3 HECE 8 HARF B-E-Ş-İ-K-T-A-Ş
KEREM Ofline   Alıntı ile Cevapla