Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 07:33   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post 50 Bin YTL'ye Sim Kart

Bir sim kart 50 bin YTL olur mu? Olur... Eğer o sim kart fuhuş çetesine ait olursa olur. İşte taksi plakası gibi değerli sim kartlar. Click the image to open in full size. En fazla "müşteri portföyü"ne sahip sim kartlar, fuhuş çeteleri üyeleri arasında 30-50 bin YTL arasında el değiştiriyor.

Bursa Polisi tarafından gerçekleştirilen ve 37 kişinin tutuklanmasıyla sona eren fuhuş operasyonunda ilginç detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. 8 ayrı çeteye yönelik gerçekleşen operasyonda, fuhuş şebekelerinin en değerli sermayelerinin cep telefonları olduğu anlaşıldı.
Operasyonda 37 sim karta el konulduğu belirtilirken, en fazla müşteri portföyüne sahip şebekelerin cep telefonu sim kartlarının gruplar içinde 30- 50 bin YTL arasında el değiştirdiği ortaya çıktı. Bursa Polisi, geçtiğimiz hafta 200 polisin katıldığı fuhuş çetelerine yönelik "Seher Operasyonu" ile Bursa ve Yalova'da 35 eve eşzamanlı baskın düzenledi. Gözaltına alınan 50 kişiden 37'si "fuhuş yapmak ve fuhuşa aracılıktan" tutuklandı.
Çökertilen 8 ayrı çetenin aylık gelirinin toplam 1 milyon YTL'yi bulduğu belirtildi. Tutuklanan 37 kişinin sim kartlarına el konulurken, polisin yaptığı araştırmada çetelerin en değerli sermayesinin de cep telefonlarının sim kartları olduğu ortaya çıktı. Savcılık, bu sim kartlara suç aleti olarak el koyarken, telefon görüşmelerinin de incelemeye alındığı ve araştırmanın sürdüğü bildirildi. 8 ayrı şebekeden sadece birinin liderinin erkek olduğu, bu kişilerin banka hesapları ile mal varlıklarının da araştırıldığı, mal varlıklarına el konulabileceği öğrenildi.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline   Alıntı ile Cevapla