Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 11:17   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi

AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Soğuk savaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, yönetim kurulu ile arasındaki soğuk savaşı tırmandırarak sürdürüyor.
Click the image to open in full size.
Geçen hafta Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yazılarının çıkmadığını ileri sürerek avukatıyla birlikte toplantı yapan Fransız teknik adamın, dün de Ankara dönüşü Esenboğa Havaalanı'nda yönetici Hüseyin Yücel, Süleyman Eren, Bülent Deriş'e selam vermemesi ve kendisine ayrılan yere oturmaması dikkatleri çekti. Tigana'nın yolculuk boyunca da siyah beyazlı yöneticilerle konuşmadığı gözlemlendi.

Umursamaz tavırlar

Yöneticiler karşısında Tigana'nın takındığı tavır siyah beyazlı futbolcular arasında eleştiriye neden olurken, Fransız hocanın elindeki sudoku kitabı ile sık sık espriler yapması ve umursamaz tavırları ise yönetim kurulu üyelerini üzdü. Fransız teknik direktörün yakınlarına Beşiktaş Kulübü'nde başkan Yıldırım Demirören'den başka kimse ile görüşmeyeceğini söylediği ileri sürüldü.

Tek patron olmalıyım

Tigana'nın "Benim prensiplerim var. Kulübün tek patronu olmak hakkım. Hangi futbolcuyu alıp hangi futbolcuyu almayacağıma ben karar veririm. Hatta kulübün ekonomik durumunu da bilmem gerek. Kulübün mali işlerinden benim de bilgilendirilmem gerekir" yorumu yaptığı belirtildi. Tigana'nın siyah beyazlı takımda tek yetkili olmak istediğine değinildi.

Öte yandan Ankara dönüşü futbolcular havaalanında ve uçakta Ankaraspor karşısında kaybedilen puan konusunda birbirleri ile fikir alış verişinde bulundular.

(İsmail Er-Hürriyet)