Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 15:46   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Devler liginde düğüm çözülüyor

Devler liginde düğüm çözülüyor

Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki karşılaşmalarda sona gelindi. Bazı gruplarda 2. tura çıkacak ve UEFA Kupası'na katılacak takımlar belli olurken, bazı gruplarda ise takımların kaderi yarın ve Çarşamba günü oynanacak son maçlara kaldı.
Gruplardaki son durum şöyle:
A Grubu'ndaki büyük çekişme son maçlara kadar taşınmış durumda Chelsea, Stamford Bridge'de Levski ile oynayacağı maçta 3 puana yakın. Galibiyet, İngiliz ekibini 2. tura çıkartacak. Ancak Nou Camp'daki maç ilginç bir 90 dakikaya sahne olacak. Bremen'in beraberlik veya galibiyeti, Alman temsilciyi 2. tura çıkartacak. Yenilgi halinde Werder Bremen, UEFA Kupası'nda yoluna devam edecek. Barcelona'nın kazanması halinde İspanyol ekibi 2. tura çıkacak.
B Grubu'nda ise Bayern Münih ile Inter 2. tura çıkmayı garantilerken, Sporting Lizbon ile Spartak Moskova arasında oynanacak maç, UEFA Kupası'nda yoluna devam edecek ekibi belirleyecek.
C Grubu'nda 2. tura çıkacak iki takım belli oldu. Liverpool ve PSV Eindhoven, Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam ederken, Bordeaux UEFA Kupası'na katılacak. Temsilcimiz Galatasaray ise Liverpool ile prestij maçına çıkacak.
D Grubu'nda Valencia 2. tura çıkmayı garantiledi. Roma ise Valencia ile evinde oynayacağı maçtan 1 puanla ayrılsa dahi 2. tura katılabilecek. Ancak İtalyan ekibin yenilmesi ve Rumen ekip Shaktar'ın, Olympiakos'u yenmesi halinde Shaktar 2. tura çıkacak.
E Grubu'nda Lyon ile Real Madrid 2. tura katılacak ekipler. Steaua Bükreş ise UEFA Kupası'nda yoluna devam edecek.
F Grubu'nda çekişme son karşılaşmalarda da sürüyor. Bu grupta Danimarka şampiyonu Kopenhag tüm şansını yitirirken, hem 2. tura hem de UEFA Kupası'na katılacak ekipler son maçlarda belli olacak.
G Grubu'nda Almanya temsilcisi Hamburg tüm şansını yitiren ekip olurken, Porto, Arsenal ve CSKA Moskova arasındaki mücadele son maçlara kadar taşınmış durumda. Grupta hem 2. tura, hem de UEFA Kupası'na katılacak ekipler son maçlarda belli olacak. İngiliz ekip, Porto ile deplasmanda oynayacağı maçtan berabere ayrılsa dahi 2. tura çıkabilecek. Rusya temsilcisi CSKA Moskova ise UEFA Kupası'na katılmayı garantilerken, Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur şansı Hamburg'u yenmesi ve Porto-Arsenal maçının sonucuna bağlı.
H Grubu'nda Milan 2. tura çıkmayı garantiledi. Anderlecht, AEK ve Lille'in alacakları sonuçlar hem 2. tura çıkacak ekibi, hem de UEFA Kupası'na katılacak takımı belirleyecek.
Şampiyonlar Ligi'nde Salı ve Çarşamba gününün maç programı ise şöyle:
5 ARALIK SALI
A Grubu
21.45 Barcelona-Bremen
Chelsea-Levski
B Grubu
21.45 Sporting Lizbon-Spartak Moskova
Bayern Münih-Inter
C Grubu
21.45 Galatasaray-Liverpool
PSV-Bordeaux
D Grubu
21.45 Olympiakos-Shakhtar
Roma-Valencia
6 ARALIK ÇARŞAMBA
E Grubu
21.45 Dynamo Kiyev-Real Madrid
Lyon-Steaua Bükreş
F Grubu
21.45 Man. United-Benfica
Kopenhag-Celtic
G Grubu
21.45 Porto-Arsenal
Hamburg-CSKA Moskova
H Grubu
21.45 Anderlecht-AEK
Milan-Lille
  Alıntı ile Cevapla