Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 16:09   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gültiken'in İnce Hesapları

Click the image to open in full size.
Gültiken'in ince hesapları !
Ali Gültiken,Kayserispor ve Bayer Leverkusen karşılaşmalarından galip ayrılarak ilk yarıyı moralli bitirmek istediklerini söyledi.
Beşiktaş İdari Menajeri Ali Gültiken, son oynanan Ankaraspor maçında kaybetikleri iki puana üzüldüklerini, ancak Kayserispor ve Bayer Leverkusen karşılaşmalarından galip ayrılarak, sezonun ilk yarısını moralli bir şekilde kapatmak istediklerini söyledi.

İdari menajer Gültiken, Ankaraspor beraberliğinin ardından 2 günlük izin yaptıklarını ifade ederek, "Yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. Amacımız sezonun ilk yarısının son maçı olan Kayserispor mücadelesinden galip ayrılmak. Tabiki son puan kaybımız bizi çok üzdü. Ankara'dan üç puan ile dönmek istiyorduk. Ama yarışa devam ediyoruz. Her geçen gün daha iyi bir ekip oluyoruz. Önümüzde Kayserispor maçı haricinde, bir de UEFA mücadelemiz var. Tekrar dile getirmek gerekirse devre arasına kadar her maçımızı kazanmak istiyoruz" dedi. Gültiken, dün oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyeti ile sonuçlanan derbi karşılaşması ile ilgili olarak da şu yorumu yaptı: "Herkesin unutmaması gereken bir nokta var. Lig uzun bir maraton. Önümüzde bir çok maç var. Önemli olan ligin sürekliliği ve sonuna kadar verilecek olan mücadeledir. Önde olan takımların bu puan farklarından daha fazla puanlarla şampiyonlukları kaybettiklerini biliyoruz. Bizim hedefimiz belli. Ligin sonuna kadar mücadelemizi sürdürüp, şampiyonluk ipini göğüslemek için elimizden gelini yapacağız." Ali Gültiken ayrıca, son günlerde gündeme gelen teknik direktör Jean Tigana'nın devre arasında takıma takviye istediği söylentilerine ise şu cevabı verdi:

"Bu konularla ilgili henüz resmi olarak bir konuşma yapılmadı. Dün Ankara'da hocamız ve başkanımız uzun süreli bir toplantı yaptı. Bu toplantıda birçok konu konuşuldu. Sadece transferin konuşulduğunu söylemeyiz. Ancak önümüzdeki günlerde bu konularla ilgili tekrar görüşmeler yapılacak
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla