Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2006, 23:55   #1
AyTeK54
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Exclamation Tarihi kucaklaşma... Seba maça gelecek

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba ve başkan Yıldırım Demirören dün Sheraton Oteli’nde siyah beyazlı takımın eski yöneticisi Latif Ayaz’ın oğlu Fatih Ayaz ile Meral Akbulut’un nikah töreninde bir araya geldi.

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın uzun yıllardan bu yana maçlara gelmemesine üzüldüklerini vurgulayan Başkan Demirören, Efsane Başkan'la uzun süre sohbet etti. Demirören'in görüşmede, "Sizlere başkanlığınızın son döneminde yapılan haksız tepkiler bütün Beşiktaşlıları üzüyor. Başkanlığı bıraktığınız günden bu yana kulübe ayak basmadınız ve maçlara da gelmiyorsunuz. Beşiktaş camiası sizi çok özledi. Sizi aramızda görmek bize onur verir" dedi.

Başkan Demirören'in bu sözlerine bir hayli duygulandığı gözlenen Süleyman Seba'nın "Bana yapılan tepkilerin üzerinden uzun yıllar geçti. Ben de artık unuttum. O günleri artık hepimizin unutması gerekir.Umarım Ocak ayında yapılacak kongrede güçlü bir yönetim kurarsınız. Ben her zaman Yönetimin, daha doğrusu Beşiktaş'ın hizmetindeyim. En kısa zamanda da maçlara geleceğim" şeklinde konuştu.

Seba'nın bu cevabı beşiktaş camiasında büyük sevinç yaşadı. Seba'nın ilk gideceği maçta taraftarlar da Efsane Başkan için stadı özel olarak süsleyeceği öğrenildi.

kartalhaber
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla