Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-04-2006, 09:59   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören transfer komitesini iptal etti

Click the image to open in full size. Beşiktaş'ta kurulması istenen 'transfer komitesi'nden, 'Başkanlık krizi yaşanabilir' endişesiyle vazgeçildi
Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta bir süredir kurulması için hazırlıkları sürdürülen 'Transfer Komitesi' projesi iptal edildi. Yöneticilerin istedikleri komitenin kurulması, başkan Yıldırım Demiroren tarafından son anda iptal edildi. Bir süre önce yöneticilerin büyük çoğunluğu Demirören'e giderek "Zorlu bir transfer dönemine giriyoruz. Gelecek sezon transferde hata yapma lüksümüz yok. Bu nedenle komite kuralım. Hiç olmazsa en ince ayrıntısına kadar oyuncuları araştırırız" demiş ve transfer komitesi kurulmasını istemişlerdi. Başkan Demiroren de bu komite fikrini olumlu karşılayarak hazırlıkların startını vermişti.

Bizzat görüşecek
Ancak Demirören'in bu düşünceden vazgeçtiği ortaya çıktı. Yıldırım Demirören'in, Transfer Komitesi başkanlığı konusunda bir kriz yaşanmasını istemediği ve "Bundan sonra bütün sorumluluk bende. Transferde sadece teknik direktörümüz Tigana ile ben yetkili olacağım. Hocamızın istediği isimlerle bizzat ben görüşüp transferi çözeceğim. Bu nedenle içiniz rahat olsun. Herhangi bir aksaklık olursa faturası bana çıkar" dediği öğrenildi.

kaynak:vatan


Bence en güzeli bu Tigana istediği oyuncuyu söylecek başkan gidip alıp getirecek sonuça Tigana'nın istediği olacak.Ayrıca daha önce Kıvanç Oktay ve bir çok yönetici yüzünden transferleri doğru yapamadık şimdi ise sadece Tİgana ve Başkan yapacak bence mantıklı !
disappear Ofline