Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2006, 10:05   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kim gitsin tartışması

Kim gitsin tartışması

Beşiktaş'ta ara transfer yaklaşırken gönderilecek oyuncular için farklı görüşler hakim. Öncelikle Kleberson, Bobo ve Runje'nin isimleri konuşulurken Baki, Gökhan Güleç ve Ali Güneş'in de kara listeye girdiği öğrenildi..



Revizyon hazırlıkları
Beşiktaş'ta kapalı kapılar ardında transfer konuşulmaya başlandı. Ligde Fenerbahçe'nin 8 puan gerisinde kalan Siyah- Beyazlılar ocak ayında minik çaplı bir revizyona hazırlanıyor. Teknik Direktör Tigana'nın vereceği raporun yanı sıra yöneticilerin de durum değerlendirmesi yaptıkları belirlendi. Yabancı isimlerden Kleberson, Runje ve Bobo'dan ikisinin gönderilmesi yerine biri kaleci iki oyuncunun alınmasının planlandığı öğrenildi.

Başkanın son kozu
Yerli yıldızlar arasında ise geçen sezon ara transferde Beşiktaş'a gelen Gökhan Güleç'in bile satılma ihtimali belirdi. Tigana'nın bu oyuncunun performansından memnun olmadığı gelen bilgiler arasında. Fransız hocanın ayrıca Ali Güneş'i takımda istemediği öne sürüldü. Ocak ayındaki kongreyi düşünen Demirören'in ise artan borca rağmen ara transferde gözde oyuncuları alarak kongreyi lehine çevirmeyi planladığı belirlendi
  Alıntı ile Cevapla