Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2006, 14:13   #1
gulcemal
Eagle dragging on Smoking

gulcemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Devre arası...Öncesi,Sonrası ve Reçete!!!

Arkadaşlar Ocak ayına girerken .sezon başından beri kimi zaman karşı olduk kimi zaman yanyana ama birbirimizden fikirler alarak bilgilerimize bilgi ekledık azda olsa tartışmalarımız olsada sonunda tatlıya bağladık,, bu başlığı açarken sizden alıntı yapmamanızı rica edicem herkes kendi reçetesini yazsın beğenirsiniz beğenmezsiniz ama cevaplaşma olmasın lütfen....

Tigana:Ben tigana konusunda kararsızım konuşmalrı insana güven veriyor bekleyin olucak sabır edin diyor.. Geçmişte bir futbolcu çok iyi olabilir ama yaşı ilerledikçe fiziki olarak düşmesi onun futbolculuğunuda etkiliyebılır ama buna teknık direktor olarak baktığımızda geçmişteki başarısını zmanla düşüş göstermesi fizikle alakalı değil zamanla alakalı olabilir yada aşı tutmamıştır ,Demirörenın kararı gelecek için çok önemli Ya tiganayı tutacak takıma takviye yapacak,yada gönderip yeni td alacak ben şahsen karar verecek kişi olmak istemezdim çok zor bır karar çunku...Ben şahsen ne forza tigana diyebiliyorum nede gitsin diyebiliyorum

Nobre:Bence ilk devre fazla gol atamaması biraz şansızlık birazda kanat oyuncularının verimsizliğinden kaynaklanıyordu fenerde oynarken duran toplarda ve kanatlarda gelen toplarda ne kadar başarılı olduğunu gördük devre arasında iyi bir kanat oyuncusu alırsak bence daha verimli olucaktır çunku sahaya herşeyini koyuyor yurekten oynuyor

Kleberson:Takımda topla en çok buluşan en çok pas veren ve en çok top kaptıran isim topla bukadar buluşan bir isim takımın gidişinde onemli pay sahibidir brezilyalıların gelişyle kendine guvenı geldı ama performansında çok bir yukselış goremedik Daha iyisini alıcaksa gönderilmeli bence

Runje:Kaleci olarak beşiktaşımıza yakışmıyacak goller yiyiyor bence sabır edilip duzelmesi beklenmemeli ocak ayında banko gidecek oyuncu olmalı mutlaka daha iyisi vardır ve alınabilinir

Baki:Fiziki olarak çok güçlü kafa toplarına hakim ama suan için ilk 11 riskli olur arakaya çok adam kaçırıyor yedek olarak pişmesi lazım

Burak:Burakı çozmek zor ,topla çok fazla oynuyor ve gereksiz top kayıpları yaşıyor bide soyunma odasından çıkarken kamera olmasına rağmen sureklı konuşuyor gecen gun nobreyle turkce konusuyordu nobre anlamıyordur ama kameralar anlıyor daha dıkkatlı olmalı kendine bakarsa ilerde buyuk topcu olur

Son olarak:Takıma gerekli takviyeler yapılmalı,takımda çok fazla sakatlanma oluyor bunlara çozum bulunmalı özellikle delgadonun sakatlanma problemi araştırılmalı ve deplasman maçlarına gitmesi sağlanmalı sabır isteyen tiganaya istediği herşey verilmeli ve sezon sonuna kadar sabr edilmeli eğer gönerilecekse mutlaka turk td alınmalı cunku devre arasında yabancı getırmek ıntıhar olur gelecekse mustafa denızlı ve sınan engın olabılır

Konu gulcemal tarafından (05-12-2006 Saat 14:17 ) değiştirilmiştir..
gulcemal Ofline   Alıntı ile Cevapla